На іноземній реєстрації: через пункт пропуску "Ягодин" незаконно переправили 131 автомобіль

Оперативники Держприкордонслужби викрили схему незаконного ввезення в Україну транспортних засобів іноземної реєстрації

Про головне

Ярина Боринець

Оперативники Державної прикордонної служби виявили схему незаконного ввезення автомобілів з польською та литовською реєстрацією

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Робота над "накриттям" схеми тривала більше року спільно з прокуратурою Волинської області. Вдалося з'ясувати, що злочинці використовувалися підроблені контрольні талони з відмітками прикордонної служби і митниці про перетин кордону і таким чином переправляли іноземні авто заради збуту їх в Україні.

Після проведення санкціонованих обшуків затримали 7 фігурантів справи та повністю підтверджено злочинну діяльність і вилучено ще ряд транспортних засобів та велику кількість речей і предметів, які буде використано в якості доказів у суді.

"Зокрема, у ході обшуків виявлено 4 незаконно ввезених транспортних засоби, 32 комплекти номерних знаків на автомобілі польської та української реєстрації, підроблені датоштампи прикордонних і митних органів. Також знайдено окремі елементи відтисків і штампів на українській і польській мовах, що використовувались для підробляння різних документів, підроблені печатки польських нотаріусів, більше 1 тисячі бланків контрольних талонів, понад 60 польських свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, близько 60 пакетів документів на автомобілі, в тому числі і підроблені бланки доручень на право керування, поліси страхування, договори купівлі-продажу".

прес-служба МВС

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації