На Буковині натовп з 70 людей заблокував прикордонний наряд

Контрабандисти намагались повернути 18 ящиків сигарет, конфіскованих прикордонниками

Про головне

Оксана Чорна

Організатори блокування за ці вихідні втратили сигарет та коштів на суму близько півмільйона гривень 

25 червня в Путильському районі в Чернівецькій області контрабандисти, залучивши близько 70 місцевих жителів, спробували заблокувати прикордонний наряд відділу "Селятин", аби відбити 18 ящиків сигарет, які прикордонники виявили на державному кордоні.

Про це на офіційному сайті повідомляє Державна прикордонна служба України.

Після чергового затримання прикордонниками 18 ящиків сигарет, контрабандисти спробували блокувати наряд, в тому числі перекривши дорогу легковим автомобілем. Підбурений натовп з місцевого населення категорично відмовлявся пропустити прикордонний автомобіль з вилученим контрабандним товаром.

Кілька молодиків навіть вдалися до радикальних дій та спробували силою витягти сигарети з авто прикордонників. Тому правоохоронці здійснили кілька попереджувальних пострілів з табельної зброї.

Негайно на місце події разом із піднятими прикордонними резервами прибули і представники Національної поліції. Спільними діями прикордонний наряд розблокували.

За даним фактом направлено повідомлення до правоохоронних органів про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації