Між Україною та ОАЕ впровадять безвізовий режим

Минулого року ОАЕ відвідали 112 тисяч українців

Про головне

Ярина Боринець

За результатами переговорів Президента України та прем'єр-міністра Об’єднаних Арабських Еміратів домовлено про безвізовий режим між двома державами

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу Президента України.

"Було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів України та урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про скасування візових вимог. Це добра новина для українських туристів. Лише минулого року ОАЕ відвідало понад 112 тисяч українців".

прес-служба Президента України

Також було підписано Угоду про співробітництво у сфері культури між Кабінетом міністрів України та урядом Об’єднаних Арабських Еміратів.

"Підписання документа сприятиме розвитку співробітництва між Україною та ОАЕ в усіх сферах культури та мистецтва, обміну інформацією про заходи, спрямовані на захист та збереження національної культурної спадщини, а також популяризації національних культур України та ОАЕ".

прес-служба Президента України

Крім того, було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України та Космічним агентством ОАЕ у сфері дослідження космосу. Документ передбачає розвиток взаємного промислового, наукового і технічного обміну в сфері дослідження космічного простору.

Джерело фото

Схожі публікації