Мітинг під радою спонсорують екс-регіонали - Аваков

Міністр внутрішніх справ поширив відео, яке ніби-то підтверджує його слова

Про головне

Ярина Боринець

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поширив відео, на якому Володимир Олійник стверджує, що фінансує одну з палаток під Верховною Радою

Екс-депутат "Партії регіонів" Володимир Олійник говорить, що фінансує "один із наметів".

Про відео стало відомо зі сторінки Facebook Арсена Авакова.

"Олійник - депутат-утікач від ПР і соратник Януковича повідомив, що профінансував наметове містечко перед ВР. Тепер, сподіваюся, всім стало зрозуміло, за чиї гроші банкет, витканий з провокацій крові людей, розпуску парламенту, Нацгвардії, СБУ та дурнуватих ультиматумів".

Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України

Інтерв'ю з Олійником, у якому він говорить про фінансування палатки під Верховною радою, вийшло в ефірі радіо "Говорить Москва" 20 жовтня. На запитання ведучого про ставлення екс-депутата до мітингу в Києві колишній регіонал відповів, фінансує там один намет.

"Там стоїть одна моя палатка, я її фінансую, там черкащани, яких я добре знаю, вони звернулися до мене за допомогою. Є певні витрати на утримання, харчування, допомогу сім'ям ... я їх в цьому плані підтримую".

Володимир Олійник, екс-депутат "Партії регіонів"

На цьому моменті, фрагмент радіо-інтерв'ю, надане Аваковим, закінчується. Однак, у запису на сайті радіо, Олійник далі уточнив, що він проти мітингів в Україні.

"Щодо того, добре це чи погано, що в Україні знову вийшли люди, то скажу, що погано. Тому що Україна повинна бути стабільною і впевненою державою. А подібні революції, які приведуть, може бути, не дай бог, до розпаду і до громадянської війни всередині України - це погано".

Володимир Олійник, екс-депутат "Партії регіонів"

Як відомо, екс-депутата Володимира Олійника оголосили в розшук у 2014 році.

Джерело фото

Схожі публікації