MERIDIAN CZERNOWITZ назвав імена молодих поетів - учасників цьогорічного фестивалю

12 переможців конкурсу виступлять на Міжрегіональній Молодіжній сцені

Про головне

Оксана Чорна

MERIDIAN CZERNOWITZ оголосив результати конкурсу для молодих поетів

Про це йдеться на сторінці фестивалю у Facebook.

Протягом місяця журі в складі письменника, музиканта і громадського активіста Сергія Жадана, письменника і перекладача Андрія Любки та директорки MERIDIAN CZERNOWITZ культуртрегерки Євгенії Лопати відбирали авторів для Міжрегіональної Молодіжної сцени.

За результатами конкурсу, у цьогорічному фестивалі візьмуть участь 12 молодих поетів та поетес: Мирослав Гончарук-Хомин і Корнелія Остапів (Закарпатська область), Валерій Пузік і Дмитро Журавель (Одеська область), Анастасія Соняшник і Денис Киркач (Луганська область), Микита Григоров та Пилип Лавров (Донецька область), Ірина Рехло й Аліна Вавринюк (Чернівецька область), Аліна Стаменова та Вікторія Тимонова (Херсонська область).

 "У журі конкурсу були одні з моїх улюблених поетів. І це насправді дуже круте відчуття, коли люди, чия поезія тобі дуже подобаються, оцінюють твої вірші. Якщо поезія народилася – хай відчує себе живою. Зараз я не можу назвати сцени, на якій мені було б приємніше її "оживляти", ніж на сцені MERIDIAN CZERNOWITZ. Очікую страху сцени, хвилювання і радісного післясмаку".

Аліна Вавринюк, переможниця конкурсу молодих поетів MERIDIAN CZERNOWITZ 

Нагадуємо, уперше на фестивалі діятиме Міжрегіональна Молодіжна сцена – проект, що реалізується за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у рамках конкурсу "Культурна дипломатія задля діалогу". Молоді поети представлятимуть свою творчість на VIII Міжнародному поетичному фестивалі MERIDIAN CZERNOWITZ у Чернівцях. Виступ переможців конкурсу можна буде відвідати 7 вересня. Модеруватиме захід Сергій Жадан. 

Фото Василя Салиги

Схожі публікації