Марк Цукерберг заробив більше, ніж будь-хто інший у 2017 році – понад 23 мільярди доларів

Лише у понеділок 7 серпня засновник Facebook отримав приблизно 1 мільярд прибутку

Про головне

Оксана Чорна

Марк Цукерберг зробив більше грошей, ніж найбагатша людина світу у липні 2017 року – засновник інтернет-магазину Amazon Джеффрі Безос

Про це повідомляє Time.

Керівник Amazon Джеффрі Безос був найбагатшою людиною в світі наприкінці минулого місяця. Унаслідок сплеску в цінах на акції Amazon, вартість компанії Безо зросла до більш ніж 90 мільярдів доларів і перевищила у рейтингу статки Білла Гейтса. Але потім акції Amazon подешевшали, опустивши Безоса назад на друге місце. Вартість компанії Джеффрі Безоса зараз становить 85 мільярдів доларів. 

Тим не менше, протягом першої половини 2017 року ніхто не заробив більше грошей, ніж Безос, багатство якого зросло на 21 мільярд доларів.

Проте зараз Безос за цьогорічними прибутками займає друге місце після генерального директора Facebook Марка Цукерберга.

За даними Bloomberg, Цукерберг від початку року до 7 серпня заробив 23,1 мільярда доларів, збільшивши свої статки до 73,1 мільярда доларів.

За минулий місяць багатство засновника Facebook збільшилося на 16%, оскільки акції компанії зросли за рахунок надійних звітів про прибутки.

Лише 7 серпня Цукерберг отримав майже 1 мільярд доларів прибутку. Тепер його статки на 3 мільярди доларів перевершують багатство Уоррена Баффета – четвертої найзаможнішої людини світу.

Джерело фото

Схожі публікації