Майже 40 тисяч чернівчан отримали субсидію

Цьогоріч вперше по субсидію звернулися 12 тисяч чернівчан

Про головне

Diana

Кількість бажаючих оформити житлову субсидію значно зросла після нарахувань Теплокомуненерго за жовтень

Із початком опалювального сезону, коли чернівчани отримали перші платіжки за тепло, кількість охочих оформити субсидію збільшилася в рази.

У районних управліннях соціального захисту населення департаменту праці та соціального захисту населення міської ради зафіксували масові звернення громадян. Одні звертаються щоб оформити субсидію, а інші скаржаться на невідповідність плати за послугу опалення, зазначену в платіжках «Чернівцітеплокомуненерго» із даними про призначення житлової субсидії.

З метою уникнення непорозумінь із надавачами житлово-комунальних послуг, отримувачам житлових субсидій необхідно сплачувати обов’язкову частину платежу за надані послуги, розмір якої по кожному виду зазначається у повідомленні про призначення житлової субсидії. Крім того, необхідно звернути увагу, що субсидія призначається у межах соціальної норми житла та соціальних нормативів. Тобто вже за додатково використані послуги необхідно сплачувати повну вартість. 

Для того, щоб отримати соціальну підтримку, важливим критерієм є дохід особи. Якщо на даний час громадянин не має житлової субсидії, після звернення із заявою, вона буде призначена з жовтня.

Джерело фото.

Схожі публікації