Кількість загиблих від обстрілів у сирійській Східній Гуті зросла до 250

Обстріли не вщухають з неділі, 18 лютого

Про головне

Ярина Боринець

Кількість загиблих унаслідок обстрілу з боку прибічників сирійського президента Башара Асада по повстанських районах Східної Гути в передмісті Дамаска зросла до 250

Про це повідомили в Сирійському моніторинговому центрі з дотримання прав людини, передає "Громадське" з посиланням на Reuters.

Обстріли не вщухають з неділі, 18 лютого.

У Сирійському центрі наголосили, що останні 48 години стали найбільш кровопролитними після хімічної атаки в 2013 році в околицях Дамаска. За різними джерелами, кількість жертв оцінювалася від декількох сотень до 1729 осіб, значна кількість загиблих — діти.

США висловили занепокоєння щодо ситуації у сирійській Східній Гуті і закликали РФ припинити підтримку режиму Башара Асада.

За останніми даними Сирійського моніторингового центру за дотриманням прав людини, кількість загиблих внаслідок обстрілу по районах Східної Гути збільшилася до 250 осіб. Раніше повідомлялося про щонайменше 194 загиблих. У центрі наголосили, що останні 48 години стали найбільш кровопролитними після хімічної атаки в 2013 році в околицях Дамаска.

На початку лютого в ООН повідомили про те, що в Сирії протягом тижня внаслідок авіаударів загинули 230 людей.

Джерело фото

Схожі публікації