Кевіна Спейсі виріжуть з «Усіх грошей світу»

Його сцени перезнімуть за участю Крістофера Пламмера

Про головне

Ярина Боринець

Режисер Рідлі Скотт і кіностудія Sony Pictures виріжуть всі сцени за участю Кевіна Спейсі з уже готового фільму «Всі гроші світу»

Режисер і продюсери зважилися на цей крок через побоювання, що скандал навколо Кевіна Спейсі може нашкодити зборам фільму в прокаті і його шансам отримати нагороди на кінофестивалях, повідомляє Deadline.

Очікується, що перезйомки розпочнуться негайно. У них будуть задіяні Марк Уолберг і Мішель Вільямс, які грали в сценах із Кевіном Спейсі. Знімальна група має намір завершити роботу до запланованої дати виходу фільму в прокат – 22 грудня.

За даними видання, Спейсі працював на знімальному майданчику фільму від 8 до 10 днів. Видання зазначає, що до релізу знімальній групі треба не тільки перезняти сцени за участю Спейсі і перемонтувати фільм, але і зробити нові рекламні матеріали.

Фільм режисера Рідлі Скотта «Всі гроші світу» розповідає про викрадення онука американського мільярдера Жана Пола Гетті в 1973 році. Стрічка входить в число найбільш очікуваних прем'єр сезону.

Раніше Sony Pictures скасувала прем'єру «Всіх грошей світу» на фестивалі Американського інституту кіномистецтва (AFI Fest) в Лос-Анджелесі. Студія пояснила, що «було б неприйнятно влаштовувати святкування в цей важкий час». Фільм повинні були показати в останній день фестивалю 16 листопада.

У період з кінця жовтня до початку листопада кілька людей розповіли про сексуальні домагання з боку Кевіна Спейсі. За неофіційними даними, поліція Лондона почала розслідування відносно актора по одному із звинувачень. Сам Спейсі відправився на реабілітацію в ту ж клініку в Арізоні, де проходить лікування продюсер Харві Вайнштейна, якого також звинуватили у сексуальних домаганнях.

Джерело фото

Схожі публікації