Керівника морського порту у Миколаєві звинувачують у перевищенні службових обов'язків

Державі спричинено збитків на суму понад 4 млн гривень

Про головне

Ярина Боринець

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно керівника держпідприємства «Миколаївський морський торгівельний порт»

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"За результатами досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою виконувача обов’язків директора ДП «Миколаївський морський торговельний порт» 07.11.2017 прокурором до Заводського районного суду м. Миколаєва направлено обвинувальний акт щодо вищевказаного керівника державного підприємства за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам) для розгляду по суті".

прес-служба Генеральної прокуратури України

Як повідомлялось раніше, досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України за оперативного супроводження Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

"Виконувач обов’язків директора державного підприємства «Миколаївський морський торговельний порт» підозрюється у зловживанні службовим становищем при укладанні Договорів з приватними підприємствами про встановлення права сервітуту на користування залізничними коліями вказаного держпідприємства довжиною 8291,4 п м на суму понад 4 млн грн."

прес-служба Генеральної прокуратури України

За скоєне кримінальне правопорушення (злочин) передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Джерело фото

Схожі публікації