HBO відклав вихід фінального сезону "Гри престолів" до 2019 року

Раніше творці ніколи не робили перерву більше одного року між виходами сезонів серіалу

Про головне

Ярина Боринець

Фінальний сезон "Гри престолів" вийде в 2019 році

Як оголосив телеканал HBO, який займається виробництвом серіалу, восьмий сезон буде складатися з шести епізодів. Точна дата прем'єри поки не розголошується.

Зйомки заключних серій "Гри престолів" стартували в минулому жовтні і триватимуть до середини 2018 року. Режисерами фінального сезону серед інших виступлять штатні сценаристи серіалу Девід Бениофф і Ді Бі Вайсс, повідомляє The Guardian.

За словами програмного директора HBO Кейсі Блойс, для запобігання можливих витоків творці "Гри престолів" мають намір зняти кілька варіантів фінальної серії.

Американська фентезі-сага "Гра престолів", заснована на циклі романів "Пісня льоду і вогню" Джорджа Мартіна, є одним з найпопулярніших серіалів в світі і головним хітом каналу HBO. Аудиторія серіалу тільки в США становить понад 30 мільйонів глядачів.

Прем'єра першого сезону "Гри престолів" відбулася 17 квітня 2011 року. Раніше творці ніколи не робили перерву більше одного року між виходами сезонів серіалу. Всього з урахуванням восьмого сезону в "Грі престолів" налічується 73 епізоду.

Джерело фото

Схожі публікації