Губернатор Чернівецької області підпише подання про розпуск міськради

Про це Олександр Фищук заявив 26 грудня на прес-конференції

Про головне

Аліна Лісненко

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук заявив про намір підписати подання до Верховної Ради щодо розпуску Чернівецької міської ради

Олександр Фищук ініціює проведення окремими підрозділами Чернівецької ОДА перевірки делегованих повноважень депутатів Чернівецької міськради. Як сказав губернатор, за результатами цієї перевірки буде направлене подання до Верховної Ради щодо розпуску Чернівецької міської ради та призначення дострокових виборів до міської ради.

Причиною такого рішення Олександр Фищук назвав відсутність між депутатами міськради та міським головою порозуміння.

" У міській раді наразі немає порозуміння між гілками влади, в результаті чого чернівчани проживають не зовсім у тих умовах, у яких би мали жити. Немає нормальних доріг. Сьогодні все водопостачання і водовідведення треба змінювати. Потрібно залучати кошти для того, щоб не текла вода вулицями. Є один із способів, і він дуже простий - піти на перевибори. Всім. І я цю пропозицію буду підтримувати". 

Олександр Фищук

Як відомо, раніше міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив про достроковий розпуск Чернівецької міської ради через те, що депутати відмовилися підтримати проект кредитування ЄБРР закупівлю нових тролейбусів для Чернівців.

Схожі публікації