Головна архітекторка Чернівців Наталія Хілько написала заяву на звільнення

"Такого цинізму та підлості я ще не зустрічала", - Хілько

Про головне

Аліна Лісненко

Наталія Хілько, головна архітекторка Чернівців, написала заяву на звільнення із займаної посади

Про це повідомляє molbuk.ua.

Наталія Хілько написала заяву і наразі очікує на її погодження директором департаменту містобудівного комплексу й земельних відносин Ярославом Городенським, йдеться у повідомленні.

Раніше користувачі Facebook обурилися щодо встановлення МАФу на Театральній площі та навіть створили петицію щодо прибирання МАФу та звільнення головного архітектора міста. 

Odoo CMS - велика картинка

Наталія Хілько відреагувала на це на своїй сторінці у Facebook.

"Такого цинізму та підлості я ще не зустрічала. І нікого не цікавить скільки хорошого було зроблено особисто мною за три роки на посаді головного архітектора та професійним колективом УМА для міста. Персональна подяка Павлу Колядинському за грамотно створений прецедент та помсту за те що не зробила персональний вийняток як громадському активісту та не дозволила без конкурсу здійснювати підприємницьку діяльність на Панській. Якщо цей МАФ вартує поламаної долі, то нехай ця доля буде моя. Якщо за кожний робочий момент буде створюватися така петиція то Чернівцям не потрібний думаючий архітектор а потрібна повія. Дякую всім хто не вірить в те лайно яке продовжує литися на фб. Люблю кардинальні зміни у житті".

Наталія Хілько, головна архітекторка міста Чернівці

Джерело фото

Схожі публікації