Голлівудський продюсер Джилл Мессик наклала на себе руки

Родичі звинуватили в тому, що трапилося, Харві Вайнштейна і Роуз МакГоуен

Про головне

Ярина Боринець

Голлівудський продюсер Джилл Мессик наклала на себе руки

Родичі Мессик, яку виявили мертвою 7 лютого, опублікували заяву, в якому частково поклали вину за те, що трапилося на продюсера Харві Вайнштейна і Роуз МакГоуен. Про це повідомляє The Los Angeles Times.

Мессик була агентом МакГоуен в 1997 році, коли, як заявляє актриса, її згвалтував Вайнштейн.

Родичі Мессик заявляють, що продюсер, яка багато років боролася з депресією, не змогла впоратися з тим, що її ім'я постійно з'являлося в пресі в зв'язку з обвинуваченнями Вайнштейна в згвалтуванні МакГоуен.

"Джилл постраждала від нашої нової культури необмеженого обміну інформацією та готовність брати заяву як факт", - йдеться у зверненні родичів Мессик.

У заяві підкреслюється, що Мессик підтримувала рух #MeToo, спрямоване проти сексуального насильства і домагань, і підтримувала жінок, які вирішили розповісти про подію з ними. "Рух втратив одну зі своїх", - сказали вони.

У зверненні підкреслюється, що використовуючи ЗМІ та інші платформи для публічного викриття злочинців та протизаконних вчинків слід пам'ятати про необхідність захисту невинних третіх осіб.

Актриса Роуз МакГоуен заявляє, що в 1997 році під час кінофестивалю в Санденсі піддалася насильству і домаганням з боку продюсера Харві Вайнштейна. За мовчання МакГоуен, за її словами, отримала грошову компесацію.

Джилл Мессик в 1997 році була агентом МакГоуен і організовувала зустріч актриси з продюсером на фестивалі в Санденсі.

У заяві родичів Мессик йдеться, що актриса повідомила своєму агенту про домаганнях Вайнштейна, але не сказала ні слова про зґвалтування. Мессик, в свою чергу, розповіла про те, що трапилося своїм начальникам, які запевнили її, що розберуться в події.

Джерело фото

Схожі публікації