Facebook почав блокувати посилання на сервіс Павла Дурова Telegraph

Telegraph - сервіс, що дозволяє створювати замітки з текстом, фото і відео

Про головне

Ярина Боринець

Соціальна мережа Facebook забороняє користувачам публікувати посилання на сервіс створення заміток Telegraph, споріднений месенджер Павла Дурова Telegram

Про це повідомляє Meduza.

Facebook моментально видалив пост редактора «Медузи», що містить посилання на Telegraph. Соціальна мережа повідомила, що ця публікація - спам (у повідомленні, яке відобразилося в мобільному додатку Facebook, також ішлося про те, що посилання містить зображення оголеного тіла; насправді в ній не було нічого, крім пари рядків тексту).

Odoo CMS - велика картинка

Користувачі також не можуть відправляти посилання на Telegraph в особистих повідомленнях через фейсбук - соцмережа повідомляє, що домен telegra.ph «зареєстрований системою безпеки як небезпечний».

Telegraph - сервіс, що дозволяє створювати замітки з текстом, фото і відео. Такі дописи можна пересилати як всередині Telegram, так і поза месенджера - у кожної з них своя унікальна адреса.

Telegraph запустився в листопаді 2016 року. Сервіс не вимагає реєстрації, а автора замітки можна встановити, якщо він не підпишеться.

Джерело фото

Схожі публікації