Депутати зібралися на чергову сесію Чернівецької міськради

Обранці сперечалися про роботу поліції та ігровий бізнес

Про головне

Diana

13 жовтня чернівецькі депутати продовжили сесію міськради.

Засідання розпочали з питання про затвердження комплексної програми профілактики правопорушень та протидії злочинності у Чернівцях на 2016-2018 роки.

Перед депутатами прозвітував начальник патрульної поліції міста Олег Йосипів.

«Ми за час своєї роботи наклали штрафів на суму 4 мільйони 387 тисяч 919 гривень. З яких уже сплачено громадянами 2 мільйони 910 тисяч гривень. Ці кошти йдуть на єдиний казначейський рахунок, де зараховується до державного бюджету України».

Олег Йосипів

Депутати ж мали вирішити, чи потрібно виділяти кошти на придбання камер спостережень і велосипедів для патрульних. Депутат від «Рідного міста» Василь Продан висловив зауваження, що програму приймати рано, оскільки полісмени в Чернівцях працюють не ефективно і не борються з ігровим бізнесом. Начальник патрульної поліції міста Олег Йосипів визнав, що полісмени не все виконують досконало і швидко, адже в них дуже багато завдань. Проте вони працюють над тим, аби викорінити ігровий бізнес у місті.

Зрештою, питання щодо  виділення півтора мільйона гривень на камери та велосипеди патрульним із міського бюджету, відклали.
Фото Максима Козменка.

Схожі публікації