Депутатам від «Самопомочі» рекомендували скласти повноваження

Керівництво «Самопомочі» рекомендувало шістьом депутатам Чернівецької міської ради скласти свої повноваження

Про головне

Diana

14 грудня на прес-конференції Віталій Гавриш оголосив вказівку керівництва фракції.

«Нам було озвучено і рекомендовано написати заяви про вихід із депутатства, оскільки є певні розбіжності між політичною лінією і тим, як ми бачимо господарську діяльність у Чернівцях. Вказівка поступила усім шістьом депутатам, щоб фракцію могли зайти наступні колеги».  

Віталій Гавриш, керівник партії "Самопоміч"

Текстовий та графічний блок Odoo

Про готовність здати депутатські мандати окрім голови фракції повідомили й троє інших депутатів, а саме Андрій Брязкало, Богдан Ковалюк та Аліна Олевич. Позицію Олександра Ставчанського і Віталія Матвієнка, які не прийшли на прес-конференцію, депутати не знають. 

Причини, чому представників «Самопомочі» у міській раді Чернівців змушують скласти свої повноваження, присутні депутати чітко не пояснили. Однак, припускають, що вище керівництво партії «ввели в оману» систематичними доносами.

Текстовий та графічний блок Odoo

«На нас систематично писали, як зараз виявилося, доноси. І вони вносилися як з місця, так і на верху. Коли їх ставало все більше, то не може адекватна людина повірити, що її можуть обманювати так довго, до того ж солідні люди. Коли ми кажемо, що керівництво, ввели в оману, позиція партії виявилася така: ми знаємо і розуміємо, що можливо рішення буде прийняте й неправильне, але його погоджено вже на рівні керівництва, і ми хочемо повністю очистити міський осередок».

Богдан Ковалюк, член фракції "Самопоміч"

У разі складання шістьма депутатами повноважень, до міської ради зайдуть шість наступних за партійним списком. Однак хто прийде до міської ради замість теперішніх депутатів наразі невідомо.

Фото Максима Козменка.

Текстовий та графічний блок Odoo

Схожі публікації