Демонтаж МАФів, супутникових тарілок та створення паркувальних місць для людей з інвалідністю в Чернівцях

Сергій Обшанський відзвітував за роботу Інспекції з благоустрою міста Чернівці за 2017 рік

Про головне

Аліна Лісненко

26 січня в Центрі надання адміністративних послуг в місті Чернівці Інспекція з благоустрою провела річний звіт за 2017 рік

«За 2017 рік Інспекція з благоустрою виконала ціль очистити від супутникових антен площу Філармонії, Соборну площу та Пресвятої Марії. Продовжується робота  з демонтажу не тільки кондиціонерів, але й незаконної реклами. У 2018 продовжилась робота з демонтажу МАФів, і тих об’єктів які стояли в Чернівцях незаконно».  

Сергій Обшанський, начальник інспекції з благоустрою Чернівецької міської ради 

Інспекція була ініціатором запуску стартапу про створення паркувальних місць для людей з інвалідністю та петиції про створення маршрутів в місцях компактного проживання для людей з вадами зору, заявив Сергій Обшанський.

Також у департаменті житлово-комунального господарства запевнили, що цього року буде три маршрути, а на четвертий закладатиметься бюджет на 2019 рік.

Сергій Обшанський підняв проблему сортування відходів у місті Чернівці.

«Як нам всім відомо, із січня 2018 року вступив у силу закон «Про відходи». Ця проблема існує не тільки в Чернівцях, а й по всій Україні. Тому наша ціль на 2018 рік: проводити заходи пов’язані з вихованням чернівчан та дітей про те, як правильно сортувати сміття».   

Сергій Обшанський, начальник інспекції з благоустрою Чернівецької міської ради 

Трансляцію з річного звіту інспекції з благоустрою, можна переглянути за посиланням.

Фото Галини Волощук

Схожі публікації