Чиновникам міської ради у Чернівцях призначили високі премії

Чиновників від червня щомісяця преміюють на суму від 130 до 225% від посадових окладів

Про головне

Яна Вичавка

Відповідне рішення прийняли депутати на сесії міськради

Про це повідомляє Погляд.

Чиновникам Чернівецької міської ради призначили премію з граничним відсотком 205%.

"На попередній сесії прийнято протокольне рішення про те, що всім чиновникам потрібно платити премію 205%".

Олексій Каспрук, міський голова

Окрім того, мер заявив, що чиновникам міськради дещо підвищили заробітну плату, що дає змогу долучати до роботи адекватних людей та отримувати хороші результати їхньої праці.

Преміювали усіх начальників, передає Молодий буковинець.

Найменшу премію – 130 відсотків – у червні отримали заступники мера, секретар ради, секретар виконкому, керівники відділів, управлінь, служб. На 200 відсотків у червні преміювали директорів департаментів економіки, житлово-комунального господарства, містобудівного комплексу, заступників директорів згаданих трьох департаментів. Найбільшу ж премію заслужили начальник фінансового управління Лівія Бамбуляк та начальник юридичного управління Олександр Шиба. У липні до них приєднався начальник управління охорони здоров’я Ігор Незборецький. Трьом чиновникам секретар міськради встановив премію розміром 225 відсотків.

Начальник управління охорони здоров’я Ігор Незборецький необхідність встановлення йому надбавки пояснює тим, що у нього найнижча зарплата серед спеціалістів управління.

У відділі з питань кадрової роботи міськради повідомили, що посадові оклади начальників фінансового, юридичного та управління охорони здоров’я становлять 1476 гривень (без урахування 225 відсотків преміальних).

Підписуйтесь на наші сторінки у Facebook та Twitter, будьте в курсі головних подій України та світу.   

Схожі публікації