Чернівецький відділ охорони культурної спадщини тимчасово очолила Ірина Іким

В міській раді знову відбулися кадрові зміни

Про головне

Аліна Лісненко

Міський голова Олексій Каспрук, у зв’язку з виробничою необхідністю, призначив виконувачів обов’язків керівників двох підрозділів міської ради

Обов’язки директора департаменту економіки міської ради покладені на Галину Войтович, заступника директора, начальника управління соціально-економічного розвитку департаменту економіки міської ради.

А відділ охорони культурної спадщини очолила Ірина Іким, провідний спеціаліст відділу охорони культурної спадщини міської ради.

В повідомленні прес-служби Чернівецької міськради також ідеться про те, що діяльність Науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини припинено у зв’язку із реорганізацією

Наказом в.о. начальника відділу охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради Ірини Іким з 22 червня ц.р. припинено діяльність Науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини на території міста Чернівців, у зв’язку з її реорганізацією, йдеться у повідомленні.

Попередні накази відділу охорони культурної спадщини міської ради, якими затверджено склад Науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини на території міста Чернівців, втратили чинність.

Нагадаємо, нещодавно на хабарі спіймали одного з керівників відділу міської ради. За неофіційною інформацією, хабарницею виявилась Олена Пушкова, колишня начальниця відділу охорони культурної спадщини. 

Схожі публікації