Чернівчан закликають встановити мобільний додаток modalyzer (ВІДЕО)

За допомогою додатку буде досліджено мобільність мешканців міста

Про головне

Аліна Лісненко

7 лютого у Чернівецькій міськраді презентували мобільний додаток modalyzer

 
 

У Чернівцях, Житомирі, Полтаві та Вінниці розпочалось дослідження мобільності жителів міст в рамках проекту "Інтегрований розвиток міст в Україні". Ініціатива реалізовується "Німецьким товариством міжнародного співробітництва ГмбХ".

"Ми говоримо не тільки про громадський транспорт, ми говоримо про те, що чернівчани пересуваються різними видами транспорту, пішки, на велосипедах, автомобілями, громадським транспортом. Для того, щоби планувати громадську інфраструктуру, дорожню інфраструктуру, ми повинні дослідити як і куди рухаються чернівчани".

Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова 

Odoo CMS - велика картинка

Досліджувати мобільність чернівчан та транспортну систему міста будуть за допомогою мобільного додатку modalyzer. Дослідження розбите на два етапи: з 1 лютого до 15 квітня та з 16 квітня по 30 червня.

Для того, щоби взяти участь у дослідженні, необхідно завантажити безкоштовний додаток modalyzer в AppStore та GooglePlay, ознайомитися з інструкцією та зареєструватись на сайті проекту Чернівців

"Ми закликаємо всіх чернівчан завантажити цей додаток собі на смартфон, він є безкоштовним. Коли ви виходите з дому, натискаєте на кнопку Start Tracking і все. Додаток автоматично збирає усю інформацію щодо вашого пересування. Чи ви сідаєте в маршрутку, чи ви сідаєте у тролейбус, додаток ці дані збирає. В кінці дня, коли ви приходите до дому, натискаєте Stop Tracking, дані завантажуються і виділяються окремо в календарі". 

Тарас Прокоп, громадський діяч

Про персональні дані можна не хвилюватися, оскільки додаток розроблений Німецьким центром інновацій у сфері мобільності та соціальних змін InnoZ, а отже зібрана інформація про ваше пересування надходить до Німеччини і там же обробляється.  

Найактивнішим користувачам мобільного додатку modalyzer організатори обіцяють призи.

Схожі публікації