Борис Руснак провів у Чернівцях лекцію про технології виборчих фальсифікацій

Подія відбулась у рамках Школи активного громадянина

Про головне

Галина Волощук

18 березня у медіа-центрі «Belle Vuе» юрист Борис Руснак провів лекцію «Технологія виборчих фальсифікацій» у рамках Школи активного громадянина

Борис визначив основні тренди виборців у Президенти України. Наприклад, системне та цинічне використання адміністративного ресурсу з метою спотворення результатів голосування. 

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

«Багато кандидатів у Президенти України це скоріше добре, ніж погано. Але яких? Ситуація сьогодні показує, що у нас недосконалі конституційні форми з умовами для тих, хто хоче балотуватися в Президенти. Там немає вимоги, щоби в кандидата була освіта та досвід в органах державної влади».

Борис Руснак, юрист

Яскравим прикладом порушення виборчого законодавства є повторна видача бюлетенів одній особі, та поради членів виборчої комісії виборцям щодо того, за кого голосувати. 

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

«Наша біда в тому, що кандидати в Президенти витрачають багато коштів на непотріб та економлять їх на навчанні спостерігачів та членів комісії». 

Борис Руснак, юрист

Борис вважає, що для процвітання України потрібна досвідчена влада, та виплата зарплати депутатам міської ради. Саме такий підхід дозволить зменшити рівень злочинності в органах державної влади. 

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Трансляцію лекції та повний фотозвіт дивіться на сторінці Weche у Facebook.

Фото Анастасії Бойчук

Схожі публікації