Бойовики "Талібану" отримали озброєння в Афганістані, яке могло бути передане урядом Росії

Генерали США припускають, що російський уряд намагався озброїти афганських бойовиків ще в квітні

Про головне

Аліна Лісненко

Бойовики терористичного об'єднання "Талібан" отримали озброєння в Афганістані, яке могла відправити Росія

Про це повідомляє телеканал CNN, посилаючись на два відео, де зафіксоване російське озброєння, передає Європейська Правда.

Відеоролики, отримані CNN, лише додали ваги звинуваченням афганських і американських чиновників в тому, що Росія озброює бойовиків "Талібану"

Генерали США вперше висунули припущення про те, що російський уряд намагався озброїти афганських бойовиків ще в квітні, але отримати відео підтвердження з поля бою було непросто, йдеться у повідомленні CNN.

На двох відео, які отримав телеканал, зафіксовано різноманітну зброю у терористів: снайперські гвинтівки, різні модифікації автоматів Калашникова та важкі кулемети.

На одному з відео, знятому поблизу Кабула, таліби демонструють зброю, яку, за їхніми словами, вони отримали через північну провінцію Кундуз. Представник групи заявив, що його група отримала автомати через таджицький кордон і вони надійшли з Росії.

Odoo CMS - велика картинка

У той же час CNN зазначає, що відеоролики не дають незаперечних доказів причетності Росії до озброєння радикальний ісламістів. Москва категорично заперечує поставку озброєння бойовикам "Талібану".

Джерело фото

Схожі публікації