Біля Авдіївки та Верхньоторецького бойовики обстріляли з гранатометів позиції ЗСУ

Окупанти двічі застосовували автоматичні і протитанкові гранатомети на підступах до Водяного

Про головне

Аліна Лісненко

За минулу добу, 19 жовтня, терористи 15 разів обстріляли позиції Збройних Сил України

Внаслідок бойових дій втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО, передає Тиждень

Зазначається. що основна активність ворога фіксується на Донецькому напрямку.

Увечері бойовики двічі упродовж декількох годин били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по укріпленнях українських військ неподалік шахти Бутівка. Починаючи з 19 години і майже до опівночі противник із зрізних видів гранатометів та кулеметів обстрілював оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти вели вогонь у районі Верхньоторецького, йдеться у повідомленні штабу.

На Приморському напрямку проросійські найманці, увечері двічі застосовували автоматичні і протитанкові гранатомети на підступах до Водяного. Також під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів опинились захисники Гнутового.

На Луганському напрямку зафіксований лише один обстріл.

Близько 20 години бойовики били з гранатомету і стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Щастя, зазначили у прес-центрі.

Також повідомляється, що Збройні Сили України 9 разів вогнем із піхотного озброєння примушували противника дотримуватися перемир’я.

Нагадаємо, позаминулої доби незаконні збройні формування 53 рази порушили перемир’я, у результаті чого двоє українських військових були поранені, а ще один отримав поранення унаслідок підриву.

Джерело фото

Схожі публікації