Біля адмінкорпусу ПАТ "Турбоатом" у Харкові сталася стрілянина

Відбувся конфлікт між двома групами людей загальною кількістю більше 20 чоловік

Про головне

Аліна Лісненко

Стрілянина біля ПАТ "Турбоатом" у Харкові трапилася ввечері 31 серпня

Попередньо встановлено, що біля адміністративного корпусу заводу "Турбоатом" на вул. Енергетичній відбувся конфлікт між двома групами людей загальною кількістю більше 20 чоловік.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції у Харківській області, передає Інсайдер.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУ НП в Харківській області Андрія Шарніна, належність учасників конфлікту до будь-яких організацій поки що не встановлена. Під час конфлікту була застосована травматична та вогнепальна зброя. Один чоловік - мешканець Харкова 1992 року народження - з вогнепальними пораненнями грудної клітини та обох ніг у важкому стані госпіталізований до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. Мещанінова.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво ГУ НП в Харківській області та Слобідського відділу поліції. Наразі проводяться необхідні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи. Факт події зареєстрований у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст.115 (замах на умисне вбивство) та за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Також відомо, що в ході зіткнення пролунало не менше 15 пострілів. У конфлікті брали участь близько 40 осіб, в тому числі люди в камуфляжній формі. Коли до місця події почала прибувати поліція, учасники перестрілки зникли, йдеться у повідомленні.

Фото Status Quo

Схожі публікації