Apple випустить три нових iPhone в 2018 році - Bloomberg

Першим стане смартфон під кодовою назвою D33

Про головне

Ярина Боринець

Компанія Apple планує випустити до кінця 2018 року відразу три нові моделі iPhone

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на інформовані джерела.

За даними видання, першим стане смартфон під кодовою назвою D33 з одним з найбільших екранів близько 6,5 дюйма і розширенням 1242 × 2688. За розміром новинка буде схожа з iPhone 8 Plus. Смартфон буде оснащений технологіями OLED і Face ID і працювати на процесорах А12 нового покоління.

Для деяких ринків Apple планує надати можливість використовувати D33 з двома сім-картами. Втім, остаточного рішення з цього приводу ще не прийнято. Компанія може віддати перевагу технологію E-SIM, що дозволяє підключатися до різних стільниковим операторам без необхідності використання другої сім-карти.

Ще двома новинками стануть оновлений iPhone X (кодова назва D32) і його бюджетна версія зі збереженням ключових функцій флагманського телефону. Нова версія iPhone X також буде працювати на процесорах А12. Його бюджетна версія матиме LCD-екран, аналогічний тому, яким оснащені моделі iPhone 8.

Крім базових кольорів, моделі D33 і D32 будуть поставлятися в золотому кольорі.

У компанії Apple відмовилися від коментарів з приводу відомостей, отриманих Bloomberg.

Компанія Apple традиційно презентує нові моделі телефонів восени. Нова флагманська модель iPhone X надійшла в продаж в листопаді 2017 року.

В останньому кварталі 2017 року Apple продала 77,3 мільйона смартфонів, що виявилося на три мільйони менше прогнозованих продажів.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram.

Джерело фото

Схожі публікації