Акції Facebook зросли на 9% — найбільше після скандалу з витоком даних

У зверненні до інвесторів Марк Цекерберг повідомив, що компанія «здорова та продовжує зростати»

Про головне

Буняк Тетяна

Акції компанії Facebook 26 квітня зросли на 9% після повідомлення керівництва її інвесторам про стан бізнесу, незважаючи на нещодавнє падіння, пов'язане зі скандалом щодо витоку даних

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на Bloomberg.

У зверненні до інвесторів Марк Цекерберг повідомив, що компанія «здорова та продовжує зростати».

"Ми збираємось інвестувати навіть більше у створення досвіду, який збирає людей разом у Facebook".

Марк Цекерберг

Напередодні акції компанії впали більш ніж на 14% після скандалу з витоком даних.

Раніше у Facebook заявили, що, ймовірно, компанія Cambridge Analytica незаконно отримала доступ до даних близько 87 мільйонів користувачів, а не 50 мільйонів, як повідомлялось раніше.

Нагадаємо, компанія з аналізу даних Cambridge Analytica, яка працювала над президентською кампанією президента США Дональда Трампа, незаконно отримала доступ до даних понад 50 мільйонів користувачів Facebook.

Cambridge Analytica пропонує бізнесменам і політикам послуги, які дозволяють «змінити поведінку аудиторії». Себто, вплинути на їхній вибір — чи це буде покупка дивану, чи обрання президента.

Цукерберг визнав помилки на фоні скандалу про використання особистих даних. Facebook закрив доступ до будь-яких послуг для компанії Cambridge Analytica. Засновник Facebook втратив понад $5 млрд через виток даних 50 млн користувачів Facebook.

В офісах Cambridge Analytica у Лондоні 23 березня провели обшуки.

Джерело ілюстрації

Схожі публікації