Актор Марк Уолберг віддав $1,5 млн до фонду жертв домагань

Це весь гонорар актора за перезйомки фільму "Всі гроші світу"

Про головне

Ярина Боринець

Актор Марк Уолберг, виконавець однієї з ролей у фільмі "Всі гроші світу", пожертвував 1,5 млн доларів до фонду руху Time's Up

Це весь його гонорар за перезйомки фільму. Рух створено для захисту жінок від сексуальних домагань та дискримінації, повідомляє BBC.

Американський актор оголосив про своє рішення після того, як стало відомо, скільки грошей він отримав за свою участь в проекті. Тоді як актрисі Мішель Вільямс платили всього лише 80 доларів за знімальний день.

Мішель Вільямс - одна із засновниць руху Time's Up. Всього за свою роботу по переробці фільму актриса отримала, як пише газета Guardian, менше 1 тис. доларів. А Уолберг, за даними журналу Forbes, в 2017 році виявився найбільш високооплачуваним актором в світі.

У підсумку він заявив, що жертвує 1,5 млн доларів до фонду руху Time's Up як від свого імені, так і від імені Мішель Вільямс.

Рух Time's Up ("Час вийшов") має намір надавати підтримку жінкам, які зазнавали сексуальних домагань, образам чи утиску на роботі. У відкритому листі учасники руху заявляли і про нерівність при оплаті праці чоловіків і жінок.

Джерело фото

Схожі публікації