5 військових дістали поранення на Донбасі

Огляд подій з передової за останню добу

Про головне

Аліна Лісненко

Прес-центр штабу АТО повідомляє, що за добу на Донбасі зафіксовано 94 обстріли, в результаті яких 5 українських військовослужбовців дістали поранень і один травмований

На Маріупольському напрямку бойовики вели обстріл з артилерії 152 та 122-мм обстріляно Бердянське, Лебединське і Талаківку. З мінометів – Троїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Мар’їнку, Водяне, Широкине та Гнутове.

Красногорівка, Мар’їнка, Лебединське, Новотроїцьке потрапили під вогонь гранатометів та стрілецької зброї.  Гнутове та Павлопіль обстрілювали снайпери. БМП і танк – Широкине та Красногорівку. 

На Луганському напрямку з мінометів бойовики обстріляли Катеринівку, Попасну, Новозванівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Кримське, Новоолександрівку, Троїцьке. Снайпери вели вогонь по Кримському та Жовтому.

З танків, 120 та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили під обстріл українські позиції на Донецькому напрямку в районі Пісків, Авдіївки, Кам’янки, Зайцевого, Опитного, Новгородського, Залізного, та Луганського.

Також по Невельському вів вогонь снайпер, а по Луганському – БМП бойовиків.

Станом на 9:30 у Авдіївці відновлено електропостачання, повідомляє hromadske.ua з посиланням на Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України. 

Відновлено також безперебійне електропостачання на Авдіївський коксохімічний завод.

Водопостачання у Авдіївці здійснюється згідно графіку подачі води. Ремонтні бригади планують виконати пусконалагоджувальні роботи для подачі води з Донецької фільтрувальної станції.

Із теплозабезпеченням Авдіївка проблем не має.

Схожі публікації