30 мільйонів гривень - ціна популізму в Чернівцях

Так відреагував мер Чернівців на відмову депутатів проголосувати за програму оновлення електротранспорту

Про головне

Diana

Олексій Каспрук закликає чернівчан прийти на позачергову сесію міськради. 

 22 грудня на сесії міської ради депутати відмовилися проголосувати за включення до порядку денного питання про оновлення парку електротранспорту в місті.

"Сьогодні депутати Чернівецької міської ради провалили проект модернізації електротранспорту у Чернівцях, таким чином відмовившись від можливості випустити на чернівецькі вулиці 50 нових тролейбусів". 

Олексій Каспрук, міський голова

Неголосування за проект модернізації електротранспорту у цьому році позбавить Чернівці можливості отримати грант у 30 мільйонів гривень на закупівлю нового транспорту. 

"Такою є ціна популізму і того, що зараз відбувається в міській раді. Вважаю це злочином проти чернівчан. Закликаю городян прийти на позачергову сесію, на якій буду повторно вносити це питання на розгляд депутатського корпусу для того, щоби у Чернівцях все ж таки був сучасний електротранспорт."

Олексій Каспрук, міський голова

На думку мера, більшість депутатів з політичних мотивів не хочуть голосувати за це питання. Тому, коли постане питання про банкрутство тролейбусного управління, Олексій Каспрук планує ставити питання про достроковий розпуск міської ради.

"Вчора було засідання виконавчого комітету, перед цим була зустріч з керівниками всіх фракцій, де це питання було погоджено. Після цього члени виконавчого комітету, які, до речі, представляють всі політичні сили, представлені в міській раді, одноголосно схвалили проект оновлення електротранспорту".

Олексій Каспрук, міський голова

Міський депутат від опозиційної фракції "Рідне місто" Володимир Бешлей заявив, що голосувати члени фракції не будуть, бо це питання не обговорювалося у профільних комісіях.

"Керівництво міста намагається "повісити" на чернівчан чергове боргове зобов'язання, яке будуть віддавати наші діти".

Володимир Бешлей, депутат партії "Рідне місто"

Нагадаємо, що цьогоріч Чернівці закупили на торгах 8 вживаних тролейбуси із Словакії. Частина з них вже вийшла на маршрути.
Джерело фото.

Схожі публікації