24 квітня в АТО: бойовики 69 разів порушили режим тиші, 11 бійців поранено

Обстріли велися на Донецькому та Луганському напрямках

Про головне

Ірина Капуш

Протягом 24 квітня бойовики 69 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, внаслідок чого 11 українських військових отримали поранення

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 69 обстрілів позицій Збройних Сил України застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння".

  прес-центр штабу АТО  

Як зазначається, на Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів і гранатометів противник обстріляв наші позиції в районі Ломакиного.

Також агресор застосував міномети по захисниках Водяного, Новотроїцького, Гнутового та Пищевика, Павлополя, Первомайського, Красногорівки і Шахти "Бутівка". На Донецькому напрямку обстріли велися і з стрілецької зброї,  а в Талаківкці, Павлополі та Широкиному позиції український бійців обстрілювали ворожі снайпери. 

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали українських військових із забороненої 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Крім цього, з мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по наших позиціях під Новоселівкою, з озброєння БМП – поблизу Кримського і Троїцького, гранатометів – біля Валуйського, великокаліберних кулеметів – в районі Станиці Луганської, Кримського та Новоселівки, а снайперської зброї – під Новгородським.уауа    

Повідомляється, що внаслідок виконання бойових завдань дев’ять українських бійців зазнали поранень. Ще двоє – отримали бойове травмування. 

Джерело фото   

Схожі публікації