Огляд культурних подій Києва на ці вихідні

Афіша на 14-15 квітня

Події

Дмитро Сидоренко
 
 

Правда або дія

Жанр: хоррор, трилер

У головних ролях: Люсі Хейл, Тайлер Поузі, Лендон Лібуарон, Вайолетт Бін, Нолан Джерард Фанк

Режисер: Джефф Вадлоу

Головна героїня на ім’я Олівія (Люсі Хейл) подорожує Мексикою разом із друзями. Якось у вечері вони вирішили пограти в знайому всім гру: тобі задають питання і ти маєш відповісти правду або виконати якесь завдання. Спочатку здавалось жахливою випадковістю, що той, хто відмовлявся говорити правду чи виконувати завдання гинув. Нещасні випадки трапляються, і не варто шукати тут закономірностей. Проте з часом стає очевидним, що гинуть один за одним друзі не випадково. Скоріше гра сама розважається з ними, аніж вони розважаються за допомогою гри.

Коли: з 12 квітня у кіно

 
 

Ремпейдж

Жанр: фантастика, бойовик

У головних ролях: Двейн Джонсон, Джо Манганьелло, Наомі Харріс, Джеффрі Дін Морган, Джейк Лесі, Марлі Шелтон, Джек Куейд, Бріенн Хілл, Метт Джералд, П.Дж. Бірн

Режисер: Бред Пейтон

Приматолог Девіс Окойе (Двейн Джонсон) займається боротьбою з браконьєрством. Йому складно знайти спільну мову з людьми, тому найкращий його друг – це горила на ім'я Джордж. Хтось винаходить страшний вірус і заражає їм Джорджа, а разом з ним вовка і крокодила. Тварини виростають до небувалих розмірів, без причин впадають в лють і їх неможливо зупинити. Руйнуючи все на своєму шляху, троє звірів створюють хаос по всій північній Америці. Девіс більше будь-кого зацікавлений в тому, щоб знайти антидот. Він не просто прагне врятувати планету від руйнувань, він хоче повернути свого кращого друга. Ну і непогано було б зрозуміти хто ж винайшов цей вірус.

Коли: з 12 квітня у кіно

 
 

Лондонський міжнародний фестиваль анімації

На глядачів чекають 12 шедеврів незалежної анімації з британського і міжнародного конкурсів у програмі LIAF-2018. LIAF – це головна незалежна анімаційна подія Європи, яка показує сюреалістичні та найнеочікуваніші історії життя. Глядач матиме змогу познайомитися ближче із якісною і незалежною анімацією, яка вже встигла зібрати свої нагороди у багатьох країнах світу. В рамках фестивалю будуть демонструватися фільми: «І я знову танцювала», «Платівка крутиться», «Ціла історія», «Очі, що не бачать вічності», «Тет-а-тет», «На різних полюсах», «Чужий у моїй голові», «Дебют», «Міст через річку», «Зв'язок», «У двох словах», «Контакт».

Коли: з 12 квітня у кіно 

Odoo CMS - велика картинка

Монсеррат Кабальє

Всесвітня слава спіткала Монсеррат Кабальє у 1965 році, після чого її голос став прикрасою багатьох сцен найвідоміших театрів і концерт-холів. Оперна діва виступила з безліччю престижних оркестрів. Репертуар Монсеррат Кабальє справді приголомшливий: близько 90 ролей. Кабальє також брала участь у великій кількості комерційних записів. Це понад 80 творів, серед яких половина - це завершення опери.

Де: Палац Україна

Коли: 14 квітня,19:00

Вхід: 890-10990 грн. 

Odoo CMS - велика картинка

Vivienne Mort

Український гурт вирушає у масштабний тур на підтримку нового альбому «Досвід». Після виступу музикантів на національному відборі конкурсу «Євробачення» їхні пісні почули не тільки поціновувачі нової української музики, але й масова аудиторія. Пронизливі і осмислені тексти, відвертий стиль виконання, прекрасна музика, ніжний голос та вражаючий артистизм вокалістки роблять концерти гурту незабутніми.

Де: Жовтневий палац

Коли: 14 квітня, 19:00

Вхід: 220-800

Odoo CMS - велика картинка

VII міжнародний фестиваль квітневої гілки

За традицією два квітневі вечори обов’язково присвячують автору першої джазової платівки в Україні та вчителя плеяди видатних музикантів - Володимира Молоткова.

Будучи викладачем естрадно-джазового факультету київського училища ім. Глієра, Володимир Молотков написав кілька навчальних посібників з техніки джазового акомпанементу й імпровізації. Ці підручники стали мантрою джазової гітари як для студентів, так і для професійних виконавців на просторах колишнього СРСР. В пам'ять видатного українського гітариста на сцені виступлять три талановитих музиканти з різних країн, яких об'єднала любов до джазу та гітара.

Де: Будинок Архітектора

Коли: 14 квітня, 19:00

Вхід: 225-500 гривень

Джерело:

https://concert.ua/uk/events/marco-concert-aprelskie-vetvi 

Схожі публікації