O.Torvald, Стрикало, Мірзоян і театр тіней: куди піти у Києві

Афіша подій з 28 листопада по 3 грудня

Події

Дмитро Сидоренко

Останній тиждень осені роздмухує залишки похмурої сльоти і ледь помітно майорить перспективою найближчих завірюх. Тож закуйтесь тепліше і вирушайте на зігріваючі туси і покази тонізуючого мистецтва.

Арсен Мірзоян

Харизматичний і яскравий романтик зіграє свій емоційний і сильний репертуар на київському концерті.

Пул його творчості різноманітний та спраглий до експериментів: це і чуттєва пісня «Можеш як», і комедіантська «Вінні-Пух».

Цього року Арсен брав участь у відборі на «Євробачення» з піснею «Джеральдіна», виступивши впевнено і потужно.

Де: Жовтневий палац

Коли: 30 листопада, 19:00

Вхід: 250-950 гривень

Джерело: http://liza.ua/stars/news/arsen-mirzoyan-syigraet-solnik-v-kieve/

O.Torvald

Вкотре рок-гурт задає новий рівень якості та драйву свого шоу. Цьогорічний учасник «Євробачення» від України ставить перед собою більш амбітні цілі. Свого часу культовий український рок-гурт, який сьогодні перероджується у форматі нових реалій і течій. Тож спостерігати за цим процесом буде вельми цікаво і круто.

Де: Stereo Plaza

Коли: 2 грудня, 19:00

Вхід: 250-600 гривень

Джерело: https://espreso.tv/news/2017/02/26/otorvald_time_pisnya_yaka_predstavlyatyme_ukrayinu_na_yevrobachenni_2017

Театр тіней TEULIS

Усесвітньо відомий театр тіней «TEULIS зачарував і приголомшив безліч світових столиць своєю грандіозною програмою «Володарі Тіней». А вже цього року прославлений колектив виступить із новою виставою «Вічна Історія».

Симбіоз пристрасті креативних та різноманітних тіньових жестів, пронизливих тематичних композиції та 3D технологій, які триматимуть у напрузі глядацьку залу до самісінького фіналу.

Де: Київська консерваторія

Коли: 3 грудня 16:00

Вхід: 190-490 гривень

Джерело: https://www.google.com.ua/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwiW4OuAz97XAhUoQZoKHfkSCZQQjB0IBg&url=http%3A%2F%2Fwww.ufest.in.ua%2Fua%2Ffest%2Fteatr-tiney-teulis&psig=AOvVaw3VBp-l3A5jCe4OaRYkDZ07&ust=1511867357886198

Валентин Стрыкало

Український музичний гурт, заснований у 2010 році Юрієм Капланом, який здобув популярність після запису серії відеозвернень до зірок шоу-бізнесу від імені наївного провінційного хлопця та його перших «відвертих» композицій. А через деякий час гурт став популярним у більшості країн пострадянського простору.

14 жовтня 2016 року група випустила довгоочікуваний третій альбом під назвою «Розвага», до якого увійшли 8 треків, написаних Юрієм Капланом за 3 роки.

Де: Sentrum

Коли: 3 грудня, 19:00

Вхід: 400-700 гривень

Джерело: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD_%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BE

Яма (вистава)

Жанр: Оголена правда на 2 дії

Автор: Олександр Купрін

Режисер: Оксана Швець

Немає ніяких ілюзій, ніяких прикрас! Ось вона — я, публічна жінка. Іди до мене будь-хто, хто хоче, — ти не зустрінеш відмови, в цьому моя служба. Але за одну секунду цього солодкого бажання ти заплатиш не лише грошима…

І повії, і діти брешуть тільки нам, чоловікам і дорослим. Тому що ми самі цього від них вимагаємо.

Зворушлива історія про життя київських повій у виставі за скандальним твором світової літератури – повістю Олександра Купріна «Яма».

Де: Молодий театр

Коли: 1 грудня, 19:00

Вхід: 200 гривень

Джерело: http://molodyytheatre.com/repertoire/yama

Кривий будиночок

Жанр: кримінал, детектив

В головних ролях: Крістіна Хендрікс, Джилліан Андерсон, Гленн Клоуз, Аманда Аббінгтон, Джуліан Сендс

Режисер: Жиль Паке-Бреннер

За мотивами однойменного роману Агати Крісті - одного із найзаплутаніших творів королеви детективу!

Несподівано помирає голова поважного аристократичного сімейства Леонідос, просто напередодні весілля власної онуки. Слідство впевнене, що смерть настала в результаті отруєння, а значить, це – вбивство. Під підозрою опиняються всі без винятку численні мешканці будинку, адже мотив був у кожного...

Агата Крісті часто називала роман, на якому заснований сюжет фільму, своїм улюбленим твором. 

Коли: з 30 листопада

Де: у всіх кінотеатрах України

 
 

Схожі публікації