Куди піти у Києві на ці вихідні?

Огляд подій на 31 березня-1 квітня

Події

Дмитро Сидоренко
 
 

Жінка-метелик

Жанр: драма

У головних ролях: Мелісса Джордж, Івен Леслі, Ед Оксенбульд, Софі Лоу

Режисер: Прісцилла Камерон

Самотній батько Ал (Івен Леслі) живе разом зі своїм сином-підлітком Фіном (Ед Оксенбульд). Зовсім недавно до них по сусідству оселилася жінка на ім’я Евелін (Мелісса Джордж). Вона є королевою бурлеску і справжньою красунею, яка може змінити будь-яке життя. Коли батько і син розуміють, що закохалися в одну жінку, відкриваються старі рани після смерті матері хлопчика. Завдяки Евелін Фін вчиться прощати інших людей і в той же час відмовляється від сім'ї заради жінки. Син і батько зрозуміють ціну справжньої безкорисливої любові.

Коли: з 29 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

 
 

Легенда Карпат

Жанр: історія, драма, пригоди, українське

У головних ролях: Валерій Харчишин, Марія Яремчук, Михайло Грицкан, Богдан Ластівка

Режисер: Сергій Скобун

Події розгортаються в українських Карпатах у 18 столітті. Життя простих людей під гнітом польської шляхти, молдовських бояр та угорських феодалів було нестерпним. Активний спротив чинили загони опришків. Найвідомішим їхнім ватажком був Олекса Довбуш (Валерій Харчишин). І до яких би підступних методів не вдавались його вороги, для перемоги над сміливими опришками начолі з Олексою цього було мало.

Коли: з 29 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

 
 

Я вбиваю велетнів

Жанр: трилер, драма, фентезі, пригоди

У головних ролях: Зої Салдана, Імоджен Путс, Дженніфер Ель, Медісон Вульф, Ноель Кларк

Режисер: Андерс Вальтер Хансен

У школі над Барбарою (Медісон Вульф) усі насміхаються, окрім Софії, однокласниці та сусідки. А вдома із родичів є лише старша сестра Карен (Імоджен Путс). Вдень вона працює, а вечорами готує та прибирає у будинку, тож на ігри із молодшою Барбарою часу в неї не залишається. Сама ж дівчинка не нудьгує, оскільки увесь вільний час проводить у боротьбі з велетнями. Вона має унікальну силу проникати у їхній світ, однак ніхто крім неї в це не вірить. І лише шкільному психологу місіс Моллі (Зої Салдана) не байдуже що відчуває та про що думає Барбара.

Коли: з 29 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

 
 

Першому гравцю приготуватися

Жанр: наукова фантастика, бойовик, пригоди

У головних ролях: Бен Мендельсон, ТіДжей Міллер, Ханна Джон-Кеймен, Марк Райленс, Саймон Пегг, Тай Шерідан, Джулія Ніксон-Соул, Летішией Райт, Ліна Уейт

Режисер: Стівен Спілберг

Події розгортаються в недалекому майбутньому. Весь світ перебуває в глибокій кризі через нестачу енергетичних ресурсів. Разом із занепадом рівня життя, неймовірним успіхом користується інтернет-культура і онлайн ігри. Розробник найпопулярнішої гри перед смертю залишає заповіт, згідно якого всі його статки перейдуть тому, хто знайде Великоднє яйце, сховане в ОАЗІ. І увесь світ занурюється у квест. Коли молодий Вейд Воттс приєднується до змагання, то поринає в небезпечний світ таємниць та відкриттів.

Коли: з 29 березня

Де: у всіх кінотеатрах України

Odoo CMS - велика картинка

Луна. Тріп до Острову Свободи

Луна - найщиріший і найбільш чесний проект у новітній історії української музики. 31 березня у всіх гостей Stereo Plaza буде унікальна можливість в цьому переконатися і своїми очима спостерігати трансформацію Луни.

Де: Stereo Plaza

Коли: 31 березня, 19:00

Вхід: 450-2200 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Atlas Acoustic: Bahroma. Epolets. Brunettes Shoot Blondes. Фіолет

Ні, це не першоквітневий жарт! Найбільш харизматичні фронтмени української інді-сцени зберуться в культовому клубі столиці, щоб зіграти свої кращі пісні під гітару! Epolets, Brunettes Shoot Blondes, Bahroma та Фіолет зустрінуться, щоб підірвати ваші вуха своїми кращими трекам.

Де: Atlas

Коли: 1 квітня 2018, 19:00

Вхід: 250-650 гривень 

Odoo CMS - велика картинка
 

Pianoбой

Вже занадто дорослий для квартирника, але поки ще занадто юний для творчого вечора, Дмитро Шуров проведе три весняні музичні зустрічі з публікою в максимально вільному і камерному форматі. Дмитро Шуров: "Ми цілий рік грали лихі електричні концерти" на розрив аорти і рок-н-ролу ", з потужним світлом і звуком. Цієї весни мені захотілося тепло і душевно зустрітися зі своїм слухачем: пограти свої пісні в тому вигляді, в якому вони були написані - вдома, в поодинці, під піаніно або гітару. Будемо імпровізувати, спілкуватися і ділитися емоціями, без плейлистів і оркестрів. Я вже рік не давав подібних мінімалістичних концертів, скучив за ним і відчуваю, що ці зустрічі будуть особливими

Де: Дом Кино

Коли: 31 березня, 20:00

Вхід: 500-850 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Афінські вечори

Жанр: Лірична комедія на 2 дії

Автор: Петро Гладилін

Режисер: Ігор Славинський

Інтелігентна московська сім’я зовні має цілком благопристойний «фасад». Але близькі люди в ній вже давно стали чужими один одному. В цьому «благородному сімействі» назріває скандал: з’ясовується, що зовсім юна незаміжня дочка-піаністка чекає на дитину. Протягує обірвані ниточки тепла і розуміння між батьками і дітьми бабуся, людина мудра і тонка, чия молодість пройшла в Петрограді епохи декадансу. Бабуся буквально шокує всіх розповідями про заборонені плоди богемного життя: кохання утрьох, куріння опіуму, оргіазм. Загалом, про таку бабусю можна лише мріяти! Вона перетворить цей манірний дім на веселу божевільню, викине декілька запаморочливих фортелів і врешті-решт зробить усе, щоб об’єднати люблячі серця. У виставі звучать вірші Костянтина Бальмонта та музика Франца Шуберта.

Де: Молодий Театр

Коли: 1 квітня, 19:00

Вхід: 80-130 гривень

Джерело

Схожі публікації