Куди піти у Києві 21 та 22 квітня?

Огляд культурних подій

Події

Дмитро Сидоренко
 
 

Таксі 5

Жанр: комедія, бойовик, пригоди

У головних ролях: Сальваторе Еспозіто, Франк Ґастамбід, Сабріна Уазані, Бернар Фарсі

Режисер: Франк Ґастамбід

Геніальний молодий водій з Парижу Сільвен Маро працює у муніципальній поліції Марселю. Пан Жібер, колишній комісар поліції, а нині мер міста, доручає «супер-поліцейському» Маро затримку небезпечної банди італійців. Злочинці грабують ювелірні крамниці, тікаючи від переслідування на потужних Ferrari. Аби виконати свою місію, Сільвен змушений буде співпрацювати з найгіршим водієм міста Едді Маклуфом, племінником уславленого таксиста Даніеля.

Коли: з 19 квітня у кіно

 
 

За подих від тебе

Жанр: наукова фантастика

У головних ролях: Ромен Дюріс, Ольга Куриленко, Фантина Ардуіно, Мішель Робен, Анна Гейлор

Режисер: Деніел Робі

Подружжя Анна (Ольга Куриленко) та Матьє (Ромен Дюріс) живуть у Парижі разом зі своєю невиліковно хворою донькою. Через недуг дівчинка змушена знаходитись у спеціальній барокамері. Стається землетрус і на поверхню починає підніматися токсичний газ. Невідома речовина призводить до загибелі безлічі людей по усьому місту. Вижили лише ті, хто забрався на верхні поверхи або дахи будинків. Без їжі, електроенергії та інформації люди чекають на порятунок. Та Анні і Матьє не можна гаяти часу. Кількома поверхами нижче за них у герметично закритому просторі залишилася хвора дитина.

Коли: з 19 квітня у кіно

 
 

Best Sci Fi

19 квітня стартує показ фестивалю фантастичного кіно «BEST SCI FI». Відірвіться від реальності та пориньте у неймовірний світ фантастики. Кожне творіння - це шанс пройтись стежками постапокаліптичного майбутнього і дізнатись, що чекає на нас з розвитком новітніх технологій, У рамках фестивалю покажуть наступні стрічки: «Ідеальний» (Латвія, 2015, режисер Адіна Істрейт); «Кордон» (Велика Британія, 2016, режисер Алессандро Вінгфілд); «Додаток» (Франція, 2016, Томас Граскоуер); «Фісташково-зелений» (Іспанія, 2016, режисер Пако Каверо); «Місце в Раю» (Франція, 2016, режисер Александр Ланса);

Коли: з 19 квітня у кіно

Odoo CMS - велика картинка

Великий Stand Up у кінотеатрі

Stand Up - це завжди кумедний і життєвий виступ, в якому кожен неодмінно впізнає себе, своїх знайомих і посміється над оточенням. Щомісяця коміки організовують справжнісіньке шоу для фанатів класного гумору. Жодних самоповторів і нудьги. Виключно свіжі жарти і нереальний Stand Up з коміками, які десятки разів доводили свою майстерність широкій публіці. 

Де: кінотеатра "Кінопанорама"

Коли: 21 квітня, 20:00

Вхід: 200-250 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Зіркова-рок-опера Jesus Christ Superstar

Хто є Ісус? Батько, Месія, Вчитель? Улюбленець натовпу, суперзірка? Бог? Чи проста людина? Чи знав він, що робив? Людство проживає цю історію вже третє тисячоліття, переповідаючи легенду, яка залишила більше питань, ніж відповідей. Ми цю легенду співаємо, танцюємо, Ми проживаємо її на сцені кожного разу з вами. Рок-музика 1970-х, госпел, фолк і фанк. Вокальнї імпровізації в техніці вібраційно-медитативного співу (зікр). Динамічні танці і сцени. Енергетика! Театр TOPMUZA studio привідчинить двері у часі і перенесе вас у захопливе і повне несподіванок дійство, яке з’єднало в собі стародавність і сьогодення.

Де: Велика лаврська дзвіниця

Коли: 22 квітня, 19:00

Вхід: 200 гривень 

Джерело:

https://concert.ua/uk/eventpage/jesus-christ-superstar 

Odoo CMS - велика картинка

Вечір класики. Niccolo Paganini

Нікколо Паганіні - прославлений композитор і віртуозний музикант. Його спадщина налічує безліч творів, зокрема: 6 концертів для скрипки, 24 каприси, велика кількість сонат, варіацій та низка композицій для гітари і скрипки. З подачі ансамблю для глядачів прозвучать найвідоміші твори легендарного скрипаля. У першому будуть зіграні "Паганініана", "Монолог для скрипки" (або концерт № 5 (Ля мінор), "Танець відьом" для скрипки з оркестром. А у другому – соната для струнних і альта (Мі мінор), варіації на 1 струні на тему з опери Джоаккіно Россіні "Мойсей" (в обробці Стеця), концерт № 1 для скрипки з оркестром (Ре мажор), а також Кампанелла Паганіні-Крейслера.

Де: Будинок архітектора

Коли: 21 квітня, 19:00

Вхід: 225-400 гривень

Odoo CMS - велика картинка

Автор. Епізоди

Жанр: одноактний балет/Хореографічні міні-вистави

Автор: А. Герус, І. Плотнікова, В. Детюченко

Режисер: А. Герус, І. Плотнікова, В. Детюченко

Спільна ініціатива першого в Україні проектного театру сучасного танцю Ukrainian Dance Theater і Молодого театру! Довгоочікуваний експеримент, де визнані в усьому світі танцювальні техніки синтезуються з новими тенденціями в мистецтві. Це різноманіття жанру та пошук нових засобів виразності! Засновниця Ukrainian Dance Theater, талановитий хореограф та прима театру «Київ Модерн-балет» Анна Герус знайомить глядачів з сучасними стилями та течіями – від неокласики до physical theatre. Театр представляє танець як самостійне мистецтво. «Танець – могутній спосіб комунікації, і ми прагнемо говорити з публікою спільною мовою сприйняття. Ukrainian Dance Theater – це прогресивний простір, де реалізується наше бачення еволюції танцю та театрального мистецтва», – розповідає Анна Герус.

Де: Молодий Театр

Коли: 21 квітня, 19:00

Вхід: 100-500 гривень 

Джерело:

http://molodyytheatre.com/repertoire/avtor-epizody 

Схожі публікації