Укрзалізниця дозволила повертати квитки поштою

Куплені через інтернет квитки можна повернути в касах або за через пошту

Про головне

Аліна Лісненко

Після того, як Укрзалізниця тимчасово заборонила повернення квитків, оформлених через інтернет, компанія пояснила, як можна їх повернути

Повернути гроші за оформлення електронних проїзних документів у внутрішньому сполученні в період дії заборони можна у касах залізничних вокзалів України, а також за допомогою поштового відправлення, повідомляє Новое Время з посиланням на прес-службу перевізника.

Пасажири, які знаходяться територіально далеко від пунктів продажу (квиткових кас), знаходяться за межами держави або не мають можливості за станом здоров'я або з інших поважних причин звернутися в каси особисто, можуть надсилати на адресу регіональних філій за місцем проживання або на адресу філії Пасажирської компанія роздруковані квитки, а також заяву про повернення коштів.

При цьому, разом із заявою, в якому необхідно вказати інформацію банківської платіжної картки, потрібно відправити довідки, що підтверджують, що пасажир не має можливості повернути квитки в касах із "поважних причин".

Це може бути, наприклад, довідка про тимчасову непрацездатність, підтвердження перетину кордону і т.д.

У компанії також уточнили, що заборона на повернення квитків через інтернет буде діяти з 12 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року.

Джерело фото

Схожі публікації