У Чернівцях учасник АТО Карен Гамбарян презентує фотовиставку "Від війни до відродження"

Фото відтворюють відновлене життя визволених територій Донбасу

Про головне

Оксана Чорна

Фотовиставка проходитиме у форматі "фотосушка"

15 та 16 липня у Чернівцях на вулиці Ольги Кобилянської переселенець, учасник АТО та представник нацменшини Карен Гамбарян презентує аматорську фотовиставку "Від війни до відродження".

Про це повідомляє Чернівецький промінь.

Мистецький проект реалізують у рамках Програми національних обмінів за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США). Його мета – показати громадянам України, як відновлюється життя на визволених територіях Донбасу.

Карен Гамбарян розповідає, у деякої частини суспільства вже сформувався стереотип, що на цих землях, як кажуть самі місцеві: "Тільки випалена земля, по якій вештаються недобиті сепаратисти".

Автор виставки руйнує стереотипи. Щойно повернувшись з Донбасу, де наразі проходив DonbasMediaForum, він демонструє у своїх роботах життя курортного містечка Святогірськ, відновлення житлових та адміністративних будівель Слов'янська, Семенівки, та інших населених пунктів. Також Карен Гамбарян збирається представити свої музичні інструменти: від дримби та звичайної глиняної свистульки, до гітари та дудука.

Виставка розпочнеться о 14.00.

Джерело фото

Схожі публікації