У Чернівцях розпочався фестиваль «Майстерня міста 2018»

Майстерня триватиме до 3 червня

Про головне

Галина Волощук

31 травня на Театральній площі відбулось офіційне відкриття урбаністично-культурного фестивалю «Майстерня міста Чернівці 2018»

Фестиваль організовують у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» Чернівецька міська рада та німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaftfür Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». 

«Майстерня міста» – це платформа для спілкування громадських організацій, ініціатив, мешканців міста та міської ради.

«Ідея «Майстерні міста» – це не тільки фестиваль, не тільки подія, але і павільйон, який зводить разом громаду та мешканців для спілкування. Сьогодні ми тільки починаємо, а завтра розпочнеться вже інтенсивна програмна подія. Запрошуємо всіх мешканців та медіа до участі у фестивалі».   

Іван Костяк, керівник проектного офісу у Чернівцях «Інтегрований розвиток міст в Україні»

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Цього року майстерня міста розгорнеться не тільки в історичній частині міста, а й діятиме у мікрорайоні Калічанка та Садгорі.

«Від імені міської ради хочу подякувати проекту та всім партнерам за можливість долучати мешканців до зміни простору міста, показати, яким місто може бути. Адже все залежить від кожного з нас. «Майстерня міста» спрямована на відкриття горизонтів для мешканців міста».   

Сергій Андрущак, радник Чернівецького міського голови

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

У перший день Майстерні Тетяна Лебухорська презентувала геопортал міста Чернівці.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Також чернівчани обговорили інтегровану концепцію розвитку міста 2030. Трансляції усіх подій із першого дня "Майстерні міста" дивіться за посиланням.

Фото Галини Волощук

Схожі публікації