Тиждень у Чернівцях: 09.02-16.02

Провели ревізію подій міста, якщо вам таки захочеться вийти з дому

Про головне

Аліна Лісненко

Зима ніколи не закінчиться, немає жодних причин виходити з дому, проте ми знайшли декілька подій, які варті вашої присутності. Цього тижня чернівчани зможуть подивитися кіно про найкращого вбивцю, один із двох нових фільмів Джармуша, та відвідати декілька концертів.

Odoo CMS - велика картинка

 Кіно

«Джон Уик 2»

Найкращий вбивця планети – бородатий та непричесаний Джон Уик, знову переживає тільки за свою собаку, вже нову. Вбивати він любить значно менше, проте така в нього вже робота. Нові пригоди про холоднокровного вбивцю відбуваються в Римі та Нью-Йорку. Які пригоди ви поцікавитесь? Та все такі ж: вбивати, вбивати та виживати, незважаючи на те, що Самого Джона у нас на очах зіб’є машина разів 7, не менше, а скільки він отримає вогнепальних поранень – і рахувати безглуздо. Джон Уик – чудова франшиза, яка наче народилася із повітря. Крім екшена режисер Чад Стахельски – людина з бездоганним художнім смаком. Не дарма події у фільмі відбуваються то в одному музеї, то в іншому із коротким забігом у Лінкольн-центр. На екрані розкривається яскравий приклад картини, яка весь час переносить глядача до античної міфології та гонконгських бойовиків.

Коли: з 09 лютого

Де: у всіх кінотеатрах міста

Квитки: у касах кінотеатрів

Odoo CMS - велика картинка

«Gimme Danger. Історія Іггі та The Stooges»

Документальна картина Джима Джармуша про його приятеля-музиканта Іггі Попа та легендарний гурт The Stooges. В основі фільму лежать виступи, інтерв’ю та архівні записи. Прем’єра картини відбулась на Канському кінофестивалі разом із художнім фільмом Джармуша «Патерсон».

Коли: з 09 лютого

Де: у кінотеатрі Чернівці

Квитки: у касі кінотеатру

Odoo CMS - велика картинка

Концерти

Egor Grushin

Знавець української музики, піаніст та диригент Єгор Грушин візьме на себе важливу роль та буде об'єднувати чернівчан у день всіх закоханих. Аби все пройшло як треба, піаніст наважиться виконати симфонічні поеми, які точно вразять слухачів.

Коли: 14 лютого

Де: Будинок естетики та дозвілля, вул. Шепетівська, 5.

Квитки: 90 грн

Odoo CMS - велика картинка

«Виставка Данилка Гулька»

В четверг ввечері серця чернівчан розтопив хлопчик Данилко, який незважаючи на страшний діагноз, продовжує творити. Коли хлопчику виповнилось 4 роки, йому діагностували аутизм. Попри  спроби батьків вилікувати цю хворобу, Данило не кидає з рук фарб та малює. Його роботи представлені на його персональній виставці в галереї «SweetArt» до 20 лютого.

Коли: 9-20 лютого

Де: галерея «SweetArt»

Квитки: вхід вільний
Odoo CMS - велика картинка

Для тих, хто не хотів би покидати свого затишного дому, ми знайшли, чим зайнятись у день всіх закоханих.

Любовні ігри сайту Nitrome:

«Twin Shot 2»

У цю гру можна і треба грати вдовох. Ви керуєте романтичними кошенятами-купідонами, яким потрібно пройти декілька десятків важких рівнів, перемагаючи ворогів у пеклі та на небесах. Важливу роль відіграє підтримка та взаєморозуміння, без цього далеко не пройти. Тож, якщо ви не впевнені у своїй дружбі чи відносинах, то краще не ризикувати. Ця гра розповість про людину більше ніж похід у гори. 

Odoo CMS - велика картинка

«Turnament»

А у цю гру вдвох грати не вийде, проте вона ідеально підходить ніжним парам. Вона виглядає, як пригоди в підземеллі. Насправді, це головоломка, де перемога залежить від правильної послідовності кроків. Можна грати по черзі, або давати поради.

Odoo CMS - велика картинка

«Дресирування пса»

Хіба можна собі уявити кращий день святого Валентина, аніж на вулиці разом із собакою. Якщо ви давно разом, то у вас, як і у всіх пристойних пар, є собака, яка потребує дресирування. Секрет успіху у цій справі – впевненість та витримка. За один вечір можна навчити однєї команди. Якщо собаки немає, то можна переглянути серіал «Комісар Рекс», де безстрашний пес розшукує злодіїв та бандитів на фоні романтичного Відня. Німецька вівчарка разом із партнером за 11 сезонів встигають допомогти чи не кожному мешканцю Австрії. Можливо, за цей вечір допоможуть і вам покращити стосунки?

Схожі публікації