Тиждень у Чернівцях: 06.01-13.01

Що дивитись, кого слухати та куди піти на початку різдвяних канікул

Про головне

Николай Гелич

Що варто зробити та відвідати чернівчанам, коли всі подарунки вже подаровані, а канікули ще продовжуються? Розповідаємо про те, де можна провести зимові канікули у Чернівцях для тих, хто вирішив залишитись у місті на Різдво замість того, аби їхати до бабусі.

Odoo CMS - велика картинка

 Кіно

«Assassin’s Creed: Кредо вбивці»

Вже від сьогодні чернівчани мають змогу подивитися новий фантастичний бойовик за мотивами серії ігор Assassin’s Creed. У розробці фільму брали участь ніякі не «гікі», а сам Майкл Фассбендер та Маріон Котіяр (обидва виконують головні ролі у фільмі), тому є вірогідність, що стрічка сподобається не тільки фанатам гри.

Коли: з 05 січня

Де: у всіх кінотеатрах міста

Квитки: у касах кінотеатрів

Odoo CMS - велика картинка

Галерея

35-та обласна виставка «Буковинський розмай»

Проект вкотре переносить чернівчан у дитячі спогади, а також відкриває нові межі фантазії. На виставці можна побачити не тільки академічні малюнки, але й графіку, живопис та декілька рекламних плакатів. На відкритті найкращі роботи будуть відзначені грамотами та новорічними подарунками. Виставку можна буде відвідати до 25 січня.

Коли: 03 січня – 25 січня

Де: Центр культури «Вернісаж», вул. Івана Франка, 15

Квитки: вхід безкоштовний

Odoo CMS - велика картинка

 Театр

«Сватання на Гончарівці»

Легандарна вистава, яка була відновлена декілька разів: спершу в 1959 році, а потім у 1973. І ось зараз, завдяки режисеру Віталію Денисенко, виставу можна побачити у Чернівцях. У стінах муздрамтеатру знову оживе українська класика за комедією Григорія Квітки-Основ’яненка. Сам режисер відзначає цю виставу, як «музичну комедію-лубок». За музичний супровід відповідає Володимир Шнайдер, ветеран чернівецького драматичного театру.

Коли: 10 січня, 18:30

Де: муздрамтеатр ім. Ольги Кобилянської

Квитки: у касі театру

Odoo CMS - велика картинка

«Білосніжка і семеро гномів»

11 січня разом із дітками можна піти на музичну казку про хоробрих гномів, які всіляко намагаються врятувати Білосніжку від злої відьми. За постановку наважився взятись Андрій Романов, якому вже неодноразово вміло показував справжню казку, та так, що діти аплодували не гірше дорослих.

Коли: 11 січня, 12:00

Де: муздрамтеатр ім. Ольги Кобилянської

Квитки: у касі театру

Odoo CMS - велика картинка

Розваги

Каток «Льодовиковий майданчик»

Хоча й у Чернівцях не все гаразд із новорічною погодою, містяни усе ж зможуть відвідати ковзанку. В очікуванні катань на санчатах, можна піти з друзями або родичами на майданчик аби відчути справжню зиму. Великий каток  знаходиться поруч зі стадіоном «Буковина». Тут працює прокат ковзанів та невеличке кафе, де можна зігрітися та перекусити.

Коли:  10:00 – 23:00

Де: вул. О. Гузар, 1

Квитки:  100 грн/год

Схожі публікації