Святослав Померанцев передає повноваження президента корпорації “Meridian Czernowitz”

Прес-конференція з нагоди завершення поетичного фестивалю та днів міста Чернівці у Франції та Німеччині (ВІДЕО)

Про головне

Аліна Лісненко

Meridian Czernowitz: про те, що зробили і що планують.

У Літературному целанівському центрі 2 листопада відбулась прес-конференція із нагоди завершення Міжнародного поетичного фестивалю та днів міста Чернівці у Франції та Німеччині.

Організатори «Meridian Czernowitz» розповіли про цьогорічні досягнення, а також ділились творчими планами щодо фестивалю наступного року.

На початку прес-конференції журналістам продемонстрували фільм «Metropole Czernowitz» франко-німецького телеканалу ARTE. Фільм розповідає про фестиваль, показує архітектуру та знайомить із талановитою молоддю столиці Буковини. За словами президента «Meridian Czernowitz» Святослава Помаранцева, це пряма реклама туристичних Чернівців на одному із найвпливовіших телеканалів Європи.

Також Святослав розповів, яким бачить Літературний целанівський центр у майбутньому. А саме - як івент-спейс, медіапростір, бібліотеку, кав’ярню водночас, де щотриміяця збиратимуться творчі люди, інтелектуали та політики.  

 
 

Журналісти повідомили, що незабаром президентом «Meridian Czernowitz» стане Євгенія Лопата, директорка фестивалю. Святослав Помаранцев зазначив, що зараз знаходяться на стадії передачі повноважень:

 «Я хочу вже бути почесним. Я хочу просто приходити на наші заходи, чути поезію та пити вино».

Схожі публікації