"Сім місяців добровільного рабства" у Чернівцях

Презентація книги Ольги Мельник про досвід роботи на круїзному лайнері

Про головне

Ярина Боринець

1 лютого у Літературному целанівському центрі відбулась презентація книги Ольги Мельник "Ship life. Сім місяців добровільного рабства"

Це подорожній щоденник Ольги Мельник, де авторка розповідає про свій досвід семимісячної контрактної роботи на круїзному лайнері. Це розповідь про світ в морі, який дуже відрізняється від світу на суші. Там інші закони, правила, та своєрідна боротьба за виживання.

"Це дуже цікава книга своїм досвідом. Можливо тут ви не знайдете те, до чого звикли в класичній подорожній літературі, адже це книга цього часу. Тому вона актуальна в той час, коли так багато людей вирішують заробляти йдучи на якусь авантюру. Книга важлива своїм практичним та відвертим досвідом. Ольга чесно розповідає про те, як воно: вирішити в якийсь момент підписати такий контракт".

Інга Кейван, модератор

Територія Ship ‒ своєрідна модель світу, Вавилонська вежа, це шанс пізнати світ, іншого ‒ через численні інциденти, конфлікти, діалоги, розв’язання численних задач. І що не менш важливо ‒ виняткова можливість розкритися собі.

"Я уявляла, що це складно. Але я не могла навіть подумати про те, куди я потраплю і що мене чекає. Я думала, що мені буде важко фізично, адже в мене була робота офіціанта без вихідних 7 місяців. Але, як виявилось, складно мені було психологічно, а часом навіть нестерпно. Пізніше, я вже зрозуміла, що не варто це робити коли на карті стоїть твоє психічне здоров’я. Спочатку мене була ідея створити життєрадісну книжку, але я подумала, що писати про цікаві речі буде не достатньо. Я маю попередити людей, які збираються працювати на лайнері, про ті небезпеки що на них чекатимуть".

Ольга Мельник, авторка "Ship life. Сім місяців добровільного рабства"

В книзі ви знайдете багато інформації про життя на лайнері: побут, робота, дозвілля персоналу, розваги пасажирів та багато іншого.

Трансляцію події можна переглянути за посиланням.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Фото Василя Салиги

Схожі публікації