На Луганщині СБУ затримала бойовика терористичної організації "ЛНР" (ВІДЕО)

Бойовик вирішив в’їхати на підконтрольну українській владі територію для вирішення особистих питань

Про головне

Аліна Лісненко

Співробітники Служби безпеки України затримали на Луганщині бойовика незаконного збройного формуванння терористичної організації "ЛНР"

Уродженець міста Щастя Новоайдарського району Луганщини приєднався до так званої "народної міліції ЛНР" у 2015 році як розвідник і "дослужився" до командира розвідувального відділення, повідомляє прес-служба СБУ

 
 

Бойовик вирішив в’їхати на підконтрольну українській владі територію для вирішення особистих питань. Оперативники спецслужби "взяли" зловмисника під час спроби перетину лінії розмежування. Разом з ним був затриманий чоловік у формі працівника поліції без відповідних документів, який, за оперативними даними, мав допомогти терористу пройти через блокпости.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Бойовику терористичної організації "ЛНР" оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Другого затриманого передадуть представникам органу досудового розслідування для визначення його процесуального статусу. Слідчі дії тривають, йдеться у повідомленні.

Джерело фото

Схожі публікації