На кордоні з Румунією активіста побили "патріотично налаштовані громадяни"

Стали відомі подробиці побиття Миколи Петіченка у Красноїльську

Про головне

Аліна Лісненко

Прикордонна служба дала відповідь щодо конфлікту між активістами та невідомими особами у Красноїльську

Нагадаємо, що 21 березня близько 11 години дня на пропускному пункті "Красноїльськ" побили чернівецького активіста Миколу Петіченка.

Як нам стало відомо, конфлікт трапився через тимчасовий шлагбаум, який встановили прикордонники біля пропускного пункту. За словами активіста, шлагбаум був встановлений незаконно. З відповідною заявою Микола Петіченко звернувся до Чернівецького прикордонного загону, а 21 березня направився до Красноїльська. 

За словами Миколи Петіченко, на місце прибули не тільки активісти, а й невідомі молодики на чорному джипі, які і побили руками Миколу Петіченка по голові. 

Вже 22 березня у ЗМІ з'явилося повідомлення від Чернівецького прикордонного загону із таким змістом: "На Буковині прикордонники продовжують проводити низку заходів щодо протидії організованій злочинній діяльності по усьому кордону.

Так, на одній із доріг, що веде до лінії кордону, біля Красноїльська, прикордонники виставили контрольний пост, який обладнали шлагбаумом та відеокамерами для фіксації руху через контрольний пост. Таке рішення не сподобалося деяким особам.

Тому у вівторок, 21 березня, щоб демонтувати щойно облаштований шлагбаум, до контрольного посту прибула група осіб, очільником якої був псевдоактивіст. Щоб завадити їхнім діям на місце прибула інша група патріотично налаштованих громадян, яка стала на захист прикордонникам.

Між групами виникла сутичка. На щастя її швидко владнали прикордонники, а лікар надав першу медичну допомогу одному із потерпілих.

Згодом на місце прибули представники селищної та обласної рад, поліцейські, які допомогли залагодити конфлікт".

Джерело фото.

Схожі публікації