На черговій сесії міськрада повинна ухвалити бюджет Чернівців на 2017 рік

Перед офіційною частиною сесійного засідання міським обранцям заколядували студенти

Про головне

Diana

Депутати Чернівецької міської ради зібралися 29 грудня на продовження чергової сесії
Текстовий та графічний блок Odoo

Олексій Каспрук зачитав депутатам міської ради офіційного листа від ФСК «Буковина». У листі йдеться, що команда втратила не лише тренерів та президента, але й свого основного фінансового. Тому футболісти просять розглянути депутатам доцільність існування клубу взагалі, адже без їхньої підтримки майбутнього в команди фактично немає. Каспрук запропонував всім фракціям долучитися до обговорення цього питання і зустрітися з командою.

Текстовий та графічний блок Odoo

Депутат від «Народного контролю» Ярослав Петришин звинуватив керівника міського комунального підприємства "Реклама" Тараса Унгуряна у зловживаннях, які відображаються у наявності конфлікту інтересів. За словами депутата, Тарас Унгурян окрім державної керівної посади займає ще й крісло приватної фірми "Тенді".

«Такі умови не дозволяють Унгурянові не дотримуватися стандартів».

Ярослав Петришин, депутат Чернівецької міської ради

Депутат звернувся до колег підтримати рішення про створення комісії, яка розгляне законність дій Інспекції з благоустрою та безпосередньо керівника МКП "Реклама".

Текстовий та графічний блок Odoo

Не оминули депутати й тролейбусне питання. Обранці підтримали рішення повернутися до обговорення виділення 8 млн. євро кредиту від ЄБРР на закупівлю нових тролейбусів у порядку денному.

Також до присутніх в залі звернулася представниця виконкому Наталія Фрунзе і попросила підтримати звернення до Кабміну та Президента України, щодо надання обласній філармонії статусу національної.

Текстовий та графічний блок Odoo

Лише перед обідньою перервою депутатом вдалося сформувати порядок денний.

Після перерви тривають обговорення соціально-економічної програми. Самі ж депутати міської ради припускають, що до розгляду бюджету дійдуть не раніше 20 години.

Фото Максима Козменка.

Текстовий та графічний блок Odoo

Схожі публікації