Meridian Czernowitz оголошує набір волонтерів

Волонтери перекладатимуть та супроводжуватимуть іноземних поетів-учасників фестивалю

Про головне

Оксана Чорна

Meridian Czernowitz шукає тих, хто любить поезію та хоче долучитися до команди людей, які її творять і популяризують

VIII Міжнародний поетичний фестиваль пропонує волонтерам безпосереднє спілкування з іноземними поетами-учасниками фестивалю, переклад і супровід гостей, вирішення організаційних питань.

Охочі стати частиною команди Meridian Czernowitz під час фестивалю повинні володіти німецькою й/або англійською мовами на високому рівні та бути в Чернівцях перед фестивалем (з 25 серпня) та на час його проведення (7-10 вересня).

Детальніше про про умови дізнавайтеся за посиланням.

Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz – дійство, побудоване на фундаменті культурної спадщини Чернівців, продукт генної та історичної пам’яті його мешканців. Метою фестивалю є повернення Чернівців на культурну мапу Європи й розвиток діалогу між сучасними українськими поетами та їх зарубіжними колегами.

Учасниками Meridian Czernowitz є відомі та цікаві поети з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Великобританії, США, Данії, Нідерландів, Люксембургу, Ліхтенштейну, Польщі, Румунії, Росії, України. Але головний учасник фестивалю – саме місто, де в цей час відбуваються численні поетичні читання, лекції, дискусії, презентації книг, поетичні прогулянки, музично-поетичні й винно-сигарно-поетичні вечори та театральні перфоманси.

Фото Василя Салиги

Схожі публікації