Мер Чернівців назвав "моральними уродами" пліткарів про тролейбуси

Тролейбусна епопея у Черінвцях триває

Про головне

Аліна Лісненко

10 березня у Чернівецькій міськраді збереться тарифна комісія, яка розгляне пакет документів від перевізників на підвищення тарифу 

Про це заявив Олексій Каспрук, мер Чернівців.

Також Каспрук наголосив на тому, що перевізники не надали доступ для встановлення джіпіес навігаторів у маршрутках, оскільки за них доведеться платити по 100 гривень на місяць за кожну маршрутку.

Не міг не зачепити мер Чернівців і теми тролейбусів. 

"Деякі "товаріщі" розповсюджують плітки про нібито вказівку виводити і знімати з маршрутів справні машини, нібито про те, що дана вказівка машини ламати для того, щоб тролейбусів було ще менше і нібито цим Каспрук буде тиснути на депутатів і через чернівчан, щоби взяли кредит. Я таких людей можу назвати тільки моральними уродами". 

Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова

На балансі тролейбусного управління знаходиться 85 тролейбусів, з яких 4 передбачені до списання, оскільки не підлягають ремонту, заявив головний інженер Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк.

Сьогодні, 6 березня, на лінію виїхало 52 тролейбуси, з яких 16 повернулися поламані.

Михайло Олексюк запевняє, що рухомий склад тролейбусного управління у дуже поганому стані через те, що тролейбусам по 28 років.

Ще однією із проблем комунального підприємства є й те, що не вистачає водіїв. На сьогоднішній день вакантних місць налічується до 150. 

Нагадаємо, що вже кілька місяців депутати Чернівецької міської ради не можуть проголосувати за кредит від ЄБРР на придбання нових тролейбусів.

Схожі публікації