Кам’янець-Подільський приймає гостей на Zagata Festival

Що спільного між вашим вікендом та королем Станіславом Августом Понятовським?

Про головне

Ярина Боринець

Ви можете провести вихідні у Руській брамі, яку реставрував останній король Речі Посполитої. Тут зберуться українці, чехи, румуни, американці, французи та багато людей інших національностей, аби відірватися на різножанровому фестивалі цього літа – Zagata Festival.

Дивлячись на line-up фестивалю, можна припустити, що у вже відомого RespublicaFest може з’явитися не менш крутий союзник Zagata Festival, який вдруге відбудеться 14-15 липня 2018 року на території Руської брами.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Для відвідувачів тут діятиме дві сцени: головна та акустична. Але розваги для себе знайдуть не тільки музичні фанати, а й кінолюбителі та прихильники експериментальних перфомансів, у яких можна буде взяти участь та стати безпосереднім учасником дійства. Заплановано також світлове шоу, засноване на гербі Кам’янця-Подільського від Української асоціації віджеїв – VJUA.

Серед оголошених учасників – представники з України, Румунії, Франції, США, Чехії та Великобританії. Це давно відомі у нашій країні виконавці, наприклад, вінницькі The Hypnotunez та київські H.Soror. Є музиканти, які лише нещодавно спалахнули на українській сцені, але успішно: Alina Pash, яка дебютувала зі своїм кліпом «Бітанга». Втретє в Україну повернуться французи La Mathilde, презентуючи черговий альбом у жанрі шансон… Музиканти з двох континентів та шести країн тішитимуть вас від обіду до пізньої ночі.

Що: ZAGATA FESTIVAL 2018

Де: Руська Брама (м. Кам’янець Подільский)

Коли: 14-15 липня

Квитки у продажу: https://concert.ua/uk/eventpage/zagata-festival

Схожі публікації