Через 2 місяці після аварії АН-148 родичі знайшли частини тіл загиблих на місці інциденту

МНС Росії почало повторні пошуки загиблих

Про головне

Ярина Боринець

Вранці 10 квітня в село Степанівське Московської області, де 11 лютого розбився Ан-148 "Саратовских авіаліній", прибула додаткова угруповання рятувальників

Про це повідомляє кореспондент ТАСС.

Рятувальники почали обстежувати місце падіння літака. Очікується, що в Степанівське також прибудуть родичі загиблих, губернатор Оренбурзької області (літак летів в Орськ) і начальник підмосковного управління МНС Сергій Полетикін. Він планує оповістити родичів про пошуки останків тіл і особистих речей загиблих.

Напередодні, 9 квітня, дочка однієї з жертв катастрофи Юлія Синіцина розповіла "Медузі", що на місці катастрофи через два місяці після катастрофи знаходяться останки загиблих. У зв'язку з цим Синіцина записала відеозвернення до президента Володимира Путіна з проханням оточити місце інциденту.

Ан-148 розбився в Підмосков'ї відразу після вильоту з аеропорту Домодєдово. Загинули 65 пасажирів і шість членів екіпажу. За попередньою версією, пілоти не включили обігрів датчиків швидкості, які в результаті давали невірні показання, що призвело до катастрофи.

Джерело фото

Схожі публікації