Андрій Курков популяризує чернівецький «Букініст» в Італії

Письменник написав про книжковий магазин для італійської збірки «Світ в 15-ти книжкових магазинах»

Про головне

Аліна Лісненко

Про "Букініст" Андрій Курков вже публікував свої враження в англійському журналі у рубриці "Улюблені книжкові магазини 10 письменників".

Андрій Курков – відомий український російськомовний письменник. У 2012 році він гостював у Чернівцях і презентував свої твори у книгарні "Букініст". Тоді ж крамниця так сподобалася письменнику, що він вирішив розповісти про неї та її директорку Марину Лібанову всьому світу.

"Теперь эссе о Марине Либановой и книжном "Букинист" читает вся читающая Италия. Привет Черновцам".

Андрій Курков

Директорка книгарні "Букініст" Марина Львівна каже, що спершу Андрій Курков написав їй у фейсбуці, чи я не проти розповісти трохи про книгарню.

Текстовий та графічний блок Odoo

"Ми переписувалися у фейсбуці, я зрозуміла, що Андрій хоче написати про той "Букініст", яким він його запам’ятав у 2012 році. Він багато деталей уточнював, а згодом надіслав "сирий" текст і попередив, що він буде змінюватися".

Марина Лібанова

Андрій Курков написав про Чернівці та книги у них у статті "Історія, книги і люди. Зупинка перша – Чернівці". Її опублікувало видання "Культура". У ній розповів про "Букініст" та Марину Лібанову.

Згодом історія про книжковий магазин з’явилася в англійському журналі, а тепер вийшла друком у збірці "Світ в 15-ти книжкових магазинів" в Італії.

"Ця історія триває від зими, а Андрій Курков продовжує популяризувати Чернівці і "Букініст". 

Марина Лібанова

Джерело фото.

Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації